CLOSE
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2018' 'Μάρτιος'

Ανακάλυψε τους παράγοντες που επηρεάζουν τη γεύση του καφέ
Από το καφεόδεντρο στο φλυτζάνι μας, ο καφές περνάει πολλά στάδια που επηρεάζουν την ποιότητά του.
Γιατί να επιλέξεις τα σεμινάρια barista του SCAE;
Τα σεμινάρια που αναγνωρίζονται και πιστοποιούνται από τον Speciality Coffee Association of Europe (SCAE) είναι η εγγυημένη και ολοκληρωμένη οδός για να γίνεις... coffee expert!
Ταξίδι στις χώρες του καφέ: Κένυα!
Το τροπικό κλίμα, οι καλλιέργειες σε μεγάλο υψόμετρο στους πρόποδες του όρους Κένυα και το ηφαιστειογενές έδαφος των φυτειών είναι οι τρεις βασικοί λόγοι που κάνουν τον καφέ της Κένυας να ξεχωρίζει για το έντονο άρωμά του και το πλούσιο σώμα του.
4 από τα καλύτερα καφέ της Ευρώπης!
Ο καφές είναι μια απόλαυση που δεν γνωρίζει σύνορα...
VIEW