Το τροπικό κλίμα, οι καλλιέργειες σε μεγάλο υψόμετρο στους πρόποδες του όρους Κένυα και το ηφαιστειογενές έδαφος των φυτειών είναι οι τρεις βασικοί λόγοι που κάνουν τον καφέ της Κένυας να ξεχωρίζει για το έντονο άρωμά του και το πλούσιο σώμα του.
Το τροπικό κλίμα, οι καλλιέργειες σε μεγάλο υψόμετρο στους πρόποδες του όρους Κένυα και το ηφαιστειογενές έδαφος των φυτειών είναι οι τρεις βασικοί λόγοι που κάνουν τον καφέ της Κένυας να ξεχωρίζει για το έντονο άρωμά του και το πλούσιο σώμα του.
Customer service
My account
blog
To Your Website Blog
Blog
Blog
Blog