Victoria Arduino VA358 White Leva Μηχανή Εσπρέσο 2 Γκρουπ
Η VA358 White Eagle Leva συνδυάζει την αξία των επιδέξιων χεριών των ειδικών baristas με τις τεχνολογικές καινοτομίες και ένα τελετουργικό «λατρείας» για την παρασκευή καφέ.
Το σύστημα μοχλών αυτής της επαγγελματικής μηχανής καφέ επιτρέπει στο barista να διαμορφώνει την προ-έγχυση χειροκίνητα για κάθε παράδοση. Όταν κατεβάζετε το μοχλό, το ζεστό νερό από το λέβητα εισέρχεται στην ομάδα, διαβρώνοντας τον καφέ. Όσο πιο πολύ το barista τραβάει το μοχλό, τόσο μεγαλύτερη είναι η φάση πριν την έγχυση. Ένας καλός επαγγελματίας περιμένει τις πρώτες σταγόνες του καφέ να βγουν πριν σηκώσουν το μοχλό. αυτό σημαίνει ότι το νερό θα έχει διαπεράσει όλο τον καφέ. Για αποτελεσματική προ-έγχυση, η πίεση του νερού που εισέρχεται στην ομάδα δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 2 bars.
Στις κλασσικές μηχανές καφέ εσπρέσο το νερό που εισέρχεται στην ομάδα είναι απευθείας από το λέβητα, το οποίο είναι γνωστό ότι έχει πίεση από 1 έως 1,2 bar, που αντιστοιχεί σε 120-130 ° C. Βασικά είναι το ίδιο νερό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή ατμού . Αντ 'αυτού, στο Victoria White Artemino VA358 White Eagle, ο οποίος χρησιμοποιεί εναλλάκτες θερμότητας (παρόλο που είναι μηχανισμός μοχλού), η θερμοκρασία του νερού μπορεί να ελεγχθεί για να βελτιστοποιήσει την ποιότητα του εξαγόμενου καφέ. Σε αυτή την περίπτωση, για μια εξαιρετική προ-έγχυση, ένας ειδικός μειωτής πίεσης μειώνει την πίεση της παροχής νερού, η οποία κανονικά είναι 4 έως 6 bar. Με αυτές τις προδιαγραφές, οι εκχυλίσεις καφέ με τον λευκό αετό VA358 είναι ιδιαίτερα κρεμώδεις και δεν καίγονται (όπως συμβαίνει με το νερό σε υψηλές θερμοκρασίες).