BWT bestaqua 14 ROC Coffee
Νερό Αντίστροφης Όσμωσης
Αξίζει η Αντίστροφη 'Οσμωση?
Οι ειδικοί του καφέ σε όλο τον κλάδο συμφωνούν ότι για να έχετε τον καλύτερο γευστικό καφέ, η ποιότητα του νερού πρέπει να είναι τέλεια. Το νερό της βρύσης στις περισσότερες περιπτώσεις απλά δεν είναι αρκετό. Για να δημιουργήσουν νερό «εγχειριδίου», πολλοί επαγγελματίες του καφέ βασίζονται σε μια καινοτόμο εφεύρεση: Αντίστροφη όσμωση (RO).
Η BWT water+more έχει εργαστεί σκληρά για να αναπτύξει και να ενσωματώσει την πιο πρόσφατη τεχνολογία αντίστροφης όσμωσης στη γκάμα των συσκευών της που έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για αυτήν την απαιτητική αγορά, καθιστώντας τις πιο συμπαγείς, πιο ισχυρές και πιο αποτελεσματικές.
Το BWT bestaqua 14 ROC Coffee (Reverse Osmosis Compact), θέτει εντελώς νέα πρότυπα για τη βελτιστοποίηση του πόσιμου νερού για την παραγωγή καφέ, σπεσιαλιτέ καφέ και άλλα ζεστά ροφήματα. Καθιστώντας ευκολότερο, φθηνό και ασφαλές τον καθαρισμό οποιουδήποτε τοπικά διαθέσιμου πόσιμου νερού στο σωστό νερό για την παρασκευή του καφέ.
Ο έξυπνος συνδυασμός αντίστροφης όσμωσης και τεχνολογίας μαγνησίου BWT θέτει αυτή τη νέα γενιά συσκευών σε ένα δικό τους πρωτάθλημα. Το BWT bestaqua 14 ROC Coffee χρησιμοποιεί αυτήν την προηγμένη τεχνολογία για να απομακρύνει τυχόν ανεπιθύμητες ουσίες από το νερό, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνει μια ισορροπημένη μεταλλοποίηση, με την προσθήκη μαγνησίου ως φορέα γεύσης. Μόνο με αυτόν τον συνδυασμό επιτυγχάνονται δύο σημαντικοί στόχοι: η τέλεια προστασία των μηχανών καφέ από άλατα και γύψο. Και μια τέλεια διαδικασία παρασκευής που σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε το καλύτερο από τα φασόλια σας και να βελτιώσετε επιδέξια τη γεύση του καφέ χρυσού.
Το BWT bestaqua 14 ROC Coffee είναι ένα από τα πιο συμπαγή συστήματα RO για τη βελτιστοποίηση του νερού για την παρασκευή καφέ. Όλες οι μονάδες είναι ενσωματωμένες σε ένα ενιαίο περίβλημα το οποίο έχει αναπτυχθεί, σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και βελτιστοποιηθεί προσεκτικά για να παρέχει ασυμβίβαστα αποτελέσματα. Τα συστήματα BWT bestaqua 14 ROC Coffee σχεδιάστηκαν για να υπάρχουν με επιτυχία στις δύσκολες συνθήκες εργασίας του κλάδου των υπηρεσιών τροφίμων και να λειτουργούν αξιόπιστα με ελάχιστη συντήρηση. Το ενσωματωμένο σύστημα ικανοποιεί την επιθυμία για μια τυποποιημένη βελτιστοποίηση του νερού που παρέχει αξιόπιστα αποτελέσματα στην παραγωγή καφέ σε όλο τον κόσμο.
Τι είναι η αντίστροφη όσμωση (RO)
Καινοτομία για τέλειο νερό
Η αντίστροφη όσμωση είναι μια διαδικασία κατά την οποία το κανονικό νερό της βρύσης διέρχεται από ένα σύστημα που αφαιρεί ακαθαρσίες. το αποτέλεσμα είναι 99,99% καθαρό H2O.
Πως λειτουργεί, λοιπόν?
Το σύστημα καθαρισμού νερού μέσω Αντίστροφης Όσμωσης είναι κάτι περισσότερο από μια απλή διαδικασία φιλτραρίσματος νερού. Μια ισχυρή αντλία σπρώχνει το νερό της βρύσης μέσα από μια ημιπερατή μεμβράνη. Τα μόρια του νερού μπορούν να περάσουν από τη μεμβράνη, αλλά οι συνοδευτικές ουσίες δεν μπορούν. Συμπεριλαμβανομένων όπου υπάρχουν: άλατα, σωματίδια, χημικά, χλώριο, χλωριούχα, γύψος κ.λπ. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά καθαρό νερό, απαλλαγμένο από μικροπλαστικά.
Οφέλη της Αντίστροφης Όσμωσης
Πώς ακριβώς θα ωφεληθεί ένας ειδικός στον καφέ από την Αντίστροφη Όσμωση;
Η αντίστροφη όσμωση είναι μια αξιόπιστη και συχνά χρησιμοποιούμενη διαδικασία στη βιομηχανία καφέ για την επίτευξη καλής ποιότητας βασικού νερού από το οποίο ξεκινά η παρασκευή. Αν και θα ήταν ασυνήθιστο και δεν συνιστάται η χρήση 100% καθαρού νερού RO σε οποιαδήποτε εφαρμογή τροφοδοσίας, η αφαίρεση ανεπιθύμητων ουσιών είναι μια καλή αρχή. Λοιπόν, πώς ακριβώς θα ωφεληθεί ένας επαγγελματίας στον κόσμο του καφέ και της εστίασης από το RO; Εδώ είναι μερικά άμεσα οφέλη.
1) Για τους ειδικούς του καφέ, το βέλτιστο νερό επιτρέπει στη γεύση του κόκκου και του ψητού να έρθει στο μπροστινό μέρος της παρασκευής: η γεύση είναι το κλειδί για τις καφετιέρες καθώς είναι το USP τους. Το σωστό νερό ενισχύει τη γεύση ακόμη και ενός μέσου φλιτζάνι καφέ. Φασόλια υψηλής ποιότητας με έξυπνο ψήσιμο μπορούν να δημιουργήσουν υπέροχες γεύσεις, αλλά η βέλτιστη ποιότητα νερού ανεβάζει τις γεύσεις σε άλλο επίπεδο! Ο ανταγωνισμός στη βιομηχανία του καφέ είναι σκληρός, επομένως είναι λογικό για τις επιχειρήσεις να επενδύσουν σε ένα σύστημα για τη δημιουργία του καλύτερου νερού για τον καφέ τους.
2) Όχι άλλα ανεπιθύμητα στοιχεία: πολλοί άνθρωποι δεν σκέφτονται δύο φορές για το πόσιμο νερό από τη βρύση και στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορούμε να περιμένουμε μια παροχή νερού που είναι ασφαλής για κατανάλωση. Ωστόσο, ακόμη και τα αποδεκτά επίπεδα χημικών ουσιών στο νερό μπορεί μερικές φορές να επηρεάσουν τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού και των ποτών που παρασκευάζουμε με αυτό. Η διαδικασία RO είναι ένας αξιόπιστος τρόπος για την απομάκρυνση ανεπιθύμητων χημικών ουσιών, σωματιδίων και φυσικά των απανταχού μικροπλαστικών. Έτσι, εάν ζείτε σε μια περιοχή όπου το νερό σας έχει περισσότερες χημικές ουσίες από ό, τι είστε ευχαριστημένοι, η επένδυση σε ένα σύστημα RO θα μπορούσε να είναι μια σοφή επιλογή.
3) Η ενεργειακή απαίτηση του περισσότερου εξοπλισμού αντίστροφης όσμωσης είναι σχετικά χαμηλή σε σύγκριση με ορισμένα άλλα συστήματα καθαρισμού νερού. Το καθαρισμένο, επανισορροπημένο νερό RO μπορεί να τροφοδοτηθεί απευθείας σε σημαντικό εξοπλισμό, χωρίς να χρησιμοποιεί επιπλέον ενέργεια. Μια αποτελεσματική εγκατάσταση θα δει το νερό υποπροϊόντων να ανακατευθύνεται για άλλες χρήσεις, έτσι ώστε οι τοποθεσίες να μην δουν καμία αύξηση στους λογαριασμούς ρεύματος ή νερού.
4) Η λειτουργία χωρίς χημικά κάνει το RO πιο φιλικό προς το περιβάλλον από πολλές λύσεις επεξεργασίας νερού, καθώς απαιτεί μηδενικά χημικά και μειώνει την ανάγκη για απορρυπαντικά Με ένα αποτελεσματικό, υψηλής ποιότητας σύστημα RO, μπορείτε να περιμένετε 99,99% καθαρό νερό απευθείας από τη βρύση που έχετε επιλέξει.
Τι γίνεται με τα θρεπτικά συστατικά του νερού;
Τα πλεονεκτήματα μπορεί να υπερβαίνουν κατά πολύ τα μειονεκτήματα όταν πρόκειται για την αντίστροφη όσμωση.
Ένας από τους πιο συνηθισμένους μύθους γύρω από τα συστήματα RO είναι ότι οι άνθρωποι χάνουν πολύτιμα και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που περιέχονται στο κανονικό νερό της βρύσης. Αν και είναι αλήθεια, κάποιο νερό βρύσης στο Ηνωμένο Βασίλειο περιέχει θρεπτικά συστατικά, οι ποσότητες είναι μικρές και μια κανονική ισορροπημένη διατροφή θα αντικαταστήσει εύκολα αυτές τις ουσίες. Ως εκ τούτου, τα πλεονεκτήματα μπορούν να υπερβούν κατά πολύ τα μειονεκτήματα όταν πρόκειται για την αντίστροφη όσμωση.
Το bestaqua 14 ROC Coffee της BWT (Reverse Osmosis Compact) χρησιμοποιεί τη διαδικασία RO ως μέρος της μοναδικής λειτουργίας του για τη δημιουργία νερού για τον καφέ «διδακτικό βιβλίο». Όχι μόνο η μονάδα ROC αφαιρεί ανεπιθύμητες ουσίες αλλά τοποθετεί επίσης το μαγνήσιο πίσω στο νερό.
Μόνο με το BWT μπορείτε να αποκτήσετε τον έξυπνο συνδυασμό της αντίστροφης όσμωσης και της τεχνολογίας ενίσχυσης μαγνησίου της BWT. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός σας επιτρέπει να απομακρύνετε ανεπιθύμητες ουσίες, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνετε μια ισορροπημένη μεταλλοποίηση του νερού. Μια τέλεια συνταγή, θα έλεγαν κάποιοι, που προστατεύει τις μηχανές καφέ και βελτιώνει επιδέξια τη γεύση και τη γεύση του καφέ σας!
Το bestaqua 14 ROC Coffee της BWT είναι ένα από τα πιο συμπαγή συστήματα RO για τη βελτιστοποίηση του νερού για την παρασκευή καφέ. Χρησιμοποιώντας μια μοναδική μεμβράνη BWT, οι μονάδες αποτελούνται από μόνο 5 μονάδες τοποθετημένες σε ένα ενιαίο περίβλημα. Σχεδιασμένη και προσεκτικά κατασκευασμένη σύμφωνα με τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές στο αυστριακό εργοστάσιο της BWT, η μονάδα προσφέρει πραγματική καινοτομία.
Τα συστήματα καφέ bestaqua 14 ROC είναι στιβαρά και ανθεκτικά. Η καθημερινή λειτουργία συνδέεται με bluetooth με το έξυπνο τηλέφωνό σας μέσω της εφαρμογής BWT RO Systems. Αυτή η εφαρμογή παρέχει πρόσβαση σε δεδομένα και στοιχεία ελέγχου για τεχνικούς και barista και κάθεται άνετα σε οποιοδήποτε περιβάλλον της βιομηχανίας καφέ. Ένας καφές bestaqua Roc 14 απαιτεί πολύ λίγο χώρο και λειτουργεί αξιόπιστα με ελάχιστη συντήρηση!
Η αντίστροφη όσμωση μπορεί να δημιουργήσει 99,9% καθαρό νερό. Το καινοτόμο νέο bestaqua 14 ROC Coffee το συνδυάζει με την τεχνογνωσία του BWT και τις ικανότητες των επαγγελματιών του καφέ για να δημιουργήσουν μια συγκεκριμένη «συνταγή» για το νερό. Το σωστό νερό επιτρέπει να βγει η πλήρης ουσία κάθε καφέ κατά την παρασκευή. Επιπλέον, φυσικά, όχι μικροπλαστικά!